Mijn avondroutine

Ik vind het altijd leuk om fris gewassen en ontspannen mijn bed in te kruipen. (Wie niet natuurlijk?!) Vandaag laat ik daarom graag aan jullie zien hoe ik dat doe. Make-up eraf halen, een bad nemen, tv kijken en in bed kruipen met mijn laptop erbij. Je kunt het allemaal hier lezen.


Wat is er leuker dan je make-up te verwijderen op het einde van de dag? Ik vind het in ieder geval zalig! Voor mijn oog make-up gebruik ik de Garnier verzachtende oogreinigingslotion en voor mijn gezicht het micellair reiningingswater.


Dan neem ik graag een warm, ontspannend badje. Nu het herfst is gebruik ik de Treacle Moon Warm Cinnamon Nights douchegel. Die ruikt echt overheerlijk. Ik scrub mij met een dode zee scrub van Fortune die ik gekocht heb op vakantie in Jordanië, en mijn haar was ik met de GUHL zilvershampoo en conditioner.


Om mijn gezicht te reinigen gebruik ik de Tea Tree Facial Wash van The Body Shop. Deze reiniger gebruik ik samen met een cleansing brush; een budgetvriendelijke clarisonic zeg maar. Het borsteltje schraapt alle dode huidcellen van je gezicht en laat je huid zacht achter. Werkt prima voor mij, al zou ik natuurlijk wel eens zo'n mooie Clarisonic willen uitproberen.
Eén à twee keer in de week gebruik ik ook een gezichtsmaskertje. Lekker ontspannend. Dit keer gebruikte ik mijn Fab Pore Facial Peel van Soap & Glory.


Eens ik uit bad ben gebruik ik de Tea Tree Skin Cleansing Toner, de La Roche-Posay Kerium DS crème voor een droge en rode huid, een OriFlame lippenbalsem, Vanilla Dee-Lite BodyLotion van Lush en de Oil & Care antiklit spray voor droog en pluizig haar van Andrélon.


In mijn haarpunten doe ik een Gliss Kur Hair Repair olie en natuurlijk mag ik geen deodorant vergeten. Mijn absolute favoriet is en blijft de originele Dove spray.


Tanden poetsen! Ik ben effectief het type dat ook flost en mondwater gebruikt. Voor een éxtra fris gevoel en hopelijk ook zo gezond mogelijke tanden!


Daarna ga ik in de zetel zitten met een lekker kopje thee of koffie. Door de week kijk ik elke avond naar mijn favoriete tv-programma ooit, namelijk Thuis.


Klaar om mijn bed in te duiken nu. Ik kijk tegenwoordig graag nog een aflevering Survivors voor ik ga slapen. Een hele leuke serie die ik ontdekt heb op Netflix. Vaak krijg ik ook gezelschap van één van onze katten. Lekker gezellig.


Tijdens het serie kijken gebruik ik nog snel een beetje handcrème van Soap & Glory, Tea Tree Blemish Fade Night Lotion van The Body Shop en oogcrème van Nivea tegen de wallen.

En dan is het tijd om te gaan slapen. Nadat ik natuurlijk mijn Instagram nog een laatste keertje bekeken heb ;)


Geen opmerkingen