DIY - Glitter letter

Ik hou van alles dat blinkt dus hoe meer glitters, hoe beter. Laatst kocht ik bij Xenos een witte letter om mijn kamer mee te decoreren. 'Kan wel een beetje glitter verdragen', dacht ik dus meteen. Lees hier verder als je benieuwd bent naar hoe ik deze glitter letter gemaakt heb...

     

Ik bedekte de letter eerst met een laagje lijm met behulp van een penseel. Dit kan natuurlijk ook gebeuren met spraylijm of dergelijke. Vervolgens strooide ik de glitters over de letter heen en streek ik deze voorzichtig en gelijkmatig over de letter uit. Daarna drukte ik de glitters goed aan zodat ze beter in de lijm zouden blijven plakken.

Als je dan een tikje geeft tegen de letter vallen de loszittende glitters er terug af. Op kale plekjes heb ik terug een beetje lijm gesmeerd en vervolgens weer een laagje glitters gestrooid.


Eens de letter helemaal beglitterd was heb ik er enkele lagen haarlak overheen gesprayd. Dit zorgt ervoor dat de glitters op hun plaats blijven zitten en er niet meer zullen afvallen.

En klaar is kees! Mijn kamer ziet er alweer een stuk leuker uit met deze glamoureuze letter.
Veel glitter-plezier!

Liefs,
Sarah

Geen opmerkingen