Dagje Valkenswaard

Gisteren ben ik met mama een dagje naar Valkenswaard geweest. Dat is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant, vlakbij de Belgische grens. De meeste winkels zijn er op maandag gesloten tot 13:00, dus zijn we ‘s middags eerst eventjes langs geweest bij Lunchroom Lekker, onze favoriete brasserie in het centrum van Valkenswaard. Daar aten we gezellig een lekker broodje met kaas en groentjes, en dronken we een heerlijke koffie. Hmmm. Vervolgens trokken we naar de winkels. Valkenswaard is klein, maar wel gezellig. We gingen er winkelen in o.a. Hunkemöller, Hema, Xenos, Etos, Kruidvat, en Albert Heijn.


Bij Xenos kocht ik een klein dienblad met schattige katten erop. Ik drink graag koffie en thee, dus zo'n dienblaadje is altijd handig. Bovendien ziet het er schattig uit. Dan kocht ik ook nog een make-up organizer voor mijn dagelijkse make-up, een fotokader en een decoratieve letter 'S' om mijn kamer mee te decoreren. 


Vervolgens kocht ik zowel bij Hunkemöller als bij Hema een pyjamabroek. Thuis loop ik altijd rond in mijn pyjama en deze broeken zagen er te schattig uit om te laten liggen. Bij Hema kocht ik dan ook nog een USB stick in de vorm van een lippenstift (zo leuk!), de kruidnoten omhuld met karamel vond ik bij Albert Heijn en de Nurofen kocht ik bij Etos. Ik heb vaak last van migraine en in Nederland kan je pijnstillers goedkoper en zonder voorschrift verkrijgen. Handig.


Natuurlijk kon ik ook niet weerstaan aan de beauty gerelateerde artikelen. Bij Etos kocht ik de Burt's Bees lipbalm en een wenkbrauwpotlood, bij Kruidvat vond ik dan weer een kleine deo en enkele nagelproducten. 

Ik heb er een leuk en ontspannen dagje met mijn mama opzitten en ben blij met de spulletjes die ik heb gekocht. Meer van zulke dagen, graag ;)

Liefs, Sarah

2 opmerkingen

  1. Hee wat grappig, mijn opa woont in Valkenswaard! Het is er zeker gezellig shoppen. Kom je ook ooit naar Eindhoven? Ik woon zelf in Veldhoven, maar dat is toch ook wel fijn shoppen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, zo leuk! Ik ben zelf nog nooit in Eindhoven geweest maar zou daar wel eens graag gaan winkelen. Zeker voor de Primark :)

      Verwijderen