Favorieten september 2015

Mijn favorieten van de afgelopen maand. Lees hier verder om er meer over te kunnen lezen.


Rituals Miracle Balm
Deze handcrème ruikt super lekker, werkt goed en ziet er bovendien leuk uit. Top!

Britney Spears Fantasy parfum
Om eerlijk te zijn... dit parfum kocht ik voornamelijk omwille van de leuke verpakking. (Ja, oeps!) Hij heeft lang ongebruikt op mijn kast gestaan, maar de laatste tijd begin ik hem liever en liever te gebruiken. Best een fijn geurtje om dagelijks te dragen.


Olaz Regenerist Reinigingsborstel
De Clarisonic stond al een tijdje op mijn wishlist, maar de hoge prijs hield mij toch altijd tegen om hem effectief te kopen. Want stel dat mijn huid er slecht op zou reageren... dan zat ik daar met zo'n dure reinigingsborstel! Toen ik deze Olaz Regenerist tegenkwam bij Kruidvat, voor een véél betere prijs, nam ik hem dan ook meteen mee om eens uit te kunnen proberen. En wauw, ik ben fan. Works like a charm. Mijn huid voelt echt heel zacht aan na gebruik van deze borstel. Zalig!

Nivea Aqua Sensation verkwikkende oogcontourcrème
Of deze crème effectief werkt tegen wallen laat ik in het midden, maar verkwikkend werkt het in ieder geval wél. Ik gebruik het heel graag voor het slapengaan. Het voelt gewoon enorm fijn aan.

Catrice Allround concealer
Een concealer die ontzettend goed werkt om puistjes weg te camoufleren. Ik ben echt fan van dit palletje.


Het enige echte kleurboek voor volwassenen
Nu het weer wat kouder is buiten vind ik het fijn om terug te beginnen kleuren. Het werkt zo ontspannend en is gewoon plezant om te doen :)

Heb jij ook een kleurboek voor volwassenen?

Liefs, Sarah

Follow

Geen opmerkingen