Shoplog - Summer essentials


Tijdens het maken van mijn koffer voor mijn reis naar Egypte kwam ik tot de conclusie dat ik toch nog niet helemaal summer-proof was. Hoogtijd dus om tijdens de solden wat essentials te gaan kopen!

Teenslippers + Birkenstocks
Ik had totaal geen teenslippers meer. Deze van Tommy Hilfiger vond ik leuk staan en goed zitten! Meteen maar meegenomen dus. En dan deze Birkenstocks... die zitten alsof je op wolkjes loopt. De hemel.com! Wauw. Ik heb nog nooit zulke comfortabele schoenen gehad. Ze zien er niet zo stijlvol uit, maar omdat ze zo fantastisch zitten maakt me dat niet zoveel uit. Haha.

Playsuit
Ik was op zoek naar een bikini cover-up in de Hunkemöller toen ik deze playsuit tegen kwam. Op zich niet echt een cover-up, maar ik vond hem leuk staan en besloot hem mee te nemen. Hij kan natuurlijk ook dienen als cover-up, because why not? 

Shorts
Een simpele witte short van Essentiel en een beige short met pailletten van Liu-Jo. 

Topje
Als laatste vond ik dan nog een simpel wit topje met gouden afwerking bij JBC. Staat altijd mooi. En die gouden afwerking geeft het dan weer net dat tikkeltje extra. I like it.

Geen opmerkingen