Leopard nail art

Leopard nail art... Het ziet er leuk uit, je kunt verschillende kleuren-combinaties maken en het is super simpel! 


Wat heb je nodig? Een dotting tool, drie kleuren nagellak (naar keuze!) en een topcoat.

Lak al je nagels in één basiskleur. Ik koos voor wit. Zet vervolgens met de dotting tool enkele bolletjes op je nagel. Om dat te doen koos ik voor een zilveren nagellak.

Mijn dotting tool heeft twee uiteinden. Heel handig. Uiteinde 1 is namelijk iets kleiner dan uiteinde 2, waardoor je dus ook makkelijk details op je nagels kan tekenen.

Vervolgens teken je rondom de bolletjes wat C-vormen. Tussendoor kan je hier en daar nog een puntje zetten. Ik deed dat in een zwarte kleur. Vergeet ook niet af te werken met een topcoat! Zorg er wel voor dat, voor je de topcoat gebruikt, je nagels hélemaal droog zijn. Anders loopt je leopard print uit! (Wat bij mij dus het geval was - Oops!)

En voila! Super makkelijk, toch? 

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen