Mijn favoriete series

Series... ik spendeer er veel tijd aan. Téveel tijd waarschijnlijk ;) Ik bekijk ze online, via Netflix of op Tv. Het is maar hoe het allemaal het best uitkomt. Vandaag wil ik het eventjes hebben over mijn favoriete series van de afgelopen tijd. Misschien vinden jullie er ineens ook een leuke serie tussen om zelf ook te gaan volgen :)

Once Upon A Time


Ooit begon ik Once Upon A Time te kijken op zo'n klein schermpje in het vliegtuig en toen vond ik het absoluut niks. Je moet er voor zijn, voor het hele gebeuren... . De serie gaat namelijk over een vervloekte stad waar sprookjesfiguren gevangen zitten zonder 'happy end'. Klinkt al een beetje gek, toch? Na enkele afleveringen haakte ik af en begreep ik de hele heisa rond deze serie totaal niet. Totdat Netflix in mijn leven kwam. Vriendinnen op school bleven maar praten over Prince Charming en Snow White, dus ik besloot de serie nog een kans te geven. En gelukkig maar. Ik was meteen verkocht! Na enkele afleveringen kon ik niet meer stoppen met kijken. Heel verslavend hoor. Ook leuk dat ze echt àlle sprookjesfiguren laten terugkomen in het programma. I love it! 

Score IMDB: 8,1/10
Bekijk de trailer hier!


The Fosters


The Fosters gaat over een lesbisch koppel en hun adoptiekinderen. Een hele leuke serie. Een beetje anders dan alle series die ik al gezien heb. Top! Zeker eens een kijkje waard!

Score IMDB: 8,1/10
Bekijk de trailer hier!


Keeping Up With The Kardashians


What can I say?! I'm a sucker for reality shows. Haha. The Kardashians zijn momenteel al aan hun 10de seizoen toe en ik moet zeggen dat ik daar echt geen enkele aflevering van wil missen. De zussen zijn zo mooi, zo stijlvol. Het is gewoon plezant om te zien wat ze allemaal uitsteken. Ik wou dat mijn leven ook zou glamoureus was. 

Score IMDB: 2,8/10 (Aiaiai)
Bekijk de trailer hier


Pretty Little Liars


Ik denk dat iedereen Pretty Little Liars wel kent... . De serie gaat over Aria, Spencer, Hanna en Emily die vreemde berichtjes beginnen te krijgen van 'A' wanneer hun vriendin Alison verdwijnt. Ik ben al sinds het begin helemaal verslingerd aan deze serie. Want wie is die 'A' nu eigenlijk?! Ik moet ook wel zeggen dat dit het meest frustrerende programma is dat ik ooit al gezien heb. Na vijf seizoenen weten we nog àltijd niet wie die 'A' nu eigenlijk is. Aaargh. Haha.

Score IMDB: 7,9/10
Bekijk de trailer hier!


Chasing Life


Chasing Life gaat over de 24-jarige April waarbij leukemie wordt vastgesteld. Ik vind de serie zo leuk omdat alle onderwerpen aan bod komen; ziekte, liefde, hoop, familie, vriendschap, moed, jezelf leren kennen,... . Een aanrader!

Score IMDB: 8,1/10
Bekijk de trailer hier!


Life Unexpected


Life Unexpected ontdekte ik op Netflix. De serie gaat over Lux, een tiener die bij de geboorte werd afgestaan ter adoptie. In het programma vindt ze haar biologische ouders terug en krijgt ze eindelijk een échte familie. Maar wat voor één. Drama alom ;)
Deze serie bestaat uit twee seizoenen die ik compleet heb uitgekeken. Helaas werd de serie geannuleerd en zal er geen derde seizoen meer komen. Ugh :( Erg jammer vind ik het! Maar laat dat je absoluut niet tegenhouden om Life Unexpected te beginnen kijken. Ik vind het een absolute aanrader. 

Score IMDB: 7,6/10
Bekijk de trailer hier!


Under The Dome


Under The Dome is een Amerikaanse reeks gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King. Het verhaal gaat over het stadje Chester's Mill dat plots omringt wordt door een mysterieuze koepel. 
De serie bestaat momenteel uit twee seizoenen die ik in één week tijd heb uitgekeken. Maar hey, zero shame want woaaah... wat een goede serie is dit?! Ik kan al niet wachten tot seizoen 3 uitkomt! 

Score IMDB: 7/10
Bekijk de trailer hier!

Wat zijn momenteel jouw favoriete series? Ik ben benieuwd!

Liefs, Sarah


3 opmerkingen

 1. Ik ga eens dringend Netflix moeten aanschaffen, haha! Alleen, wnnr moet 'k dat allemaal bekijken? :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favoriete series! Ik kijk momenteel niet veel series maar vind het altijd leuk om op de bank te ploffen als het dan keer mag graag met een pot ijs erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Die pot ijs mag er van mij ook altijd bij zijn ;)

   Verwijderen