de TV serie TAG

Ik ben een grote serie liefhebber. Het is zo ontspannend om thuis te komen en een avond te genieten van één van je favoriete series. Deze TAG is me dus op het lijf geschreven. Laat maar komen, die vragen. 

Wat was de eerste serie die je volgde?
Thuis. Al sinds het begin, en al zolang ik me kan herinneren, kijk ik naar de beste Vlaamse soap aller tijden ;) 

Wat is je favoriete serie ooit?
Pretty Little Liars. Die serie blijft maar duren en ik word het ook maar niet beu. Het blijft gewoon spannend! Ik kan niet wachten om te weten te komen wie 'A' is.

Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Repelsteeltje en Belle uit Once Upon A Time. Zo schattig. 

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Hook uit Once Upon A Time! Of Toon uit Thuis ;)

Welke series volg je op dit moment?
Thuis, Pretty Little Liars, The Fosters, The 100, Chasing Life, Once Upon A Time en Orphan Black. Dat is dus best wel een hele boterham.

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
Ik heb series als Breaking Bad en Prison Break en dergelijke gekeken, maar die moeten van mij geen vervolg krijgen. Die zijn afgelopen en dat is goed zo. Lizzie McGuire daarentegen... halleluja. Als dat ooit terug komt wordt dat één van de beste dagen van mijn leven ;) Ook The Carrie Diaries mag van mij terugkomen. Zo jammer dat ze dat geen vervolg hebben gegeven.

Welke series wil je nog graag zien?
Hmm... Ik wil graag series als Friends, Awkward, Heartland,... verder kijken. Daar ben ik ooit mee begonnen maar na een tijdje ben ik ook altijd gestopt met kijken. Misschien begin ik ze opnieuw te kijken als ze ooit op Netflix komen.

Heb je al eens een serie herbekeken?
Nee. Vroeger heb ik wel vaak afleveringen van Dawson's Creek, Gilmore Girls en Friends dubbel gezien omdat ze die zo vaak op tv afspeelden. Haha.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Hanna van Pretty Little Liars. Ze is knap, slim én grappig. Ik bedoel maar... Ik zou haar wel eens willen zijn hoor. 

Wat is jouw favoriete serie?

Liefs, Sarah


1 opmerking

  1. Leuk ingevuld. Series zijn hotter dan hot nu sinds Nederland Netflix heeft.

    Lizzie heb ik nooit gekeken, was toen al iets ouder.

    BeantwoordenVerwijderen