Florida wishlist!

Over drie dagen vertrek ik naar Florida (aaaaah), dus natuurlijk hoort daar een wishlist bij. Ik kijk er zo naar uit om nieuwe dingen te gaan ontdekken. Nieuwe plaatsen, nieuwe mensen... nieuwe winkels ;) In Amerika zijn veel spullen goedkoper dan hier in België. En ze hebben er dingen die in België niet verkocht worden. Dat wordt dus shoppen geblazen ;) Dit zijn enkele spulletjes die ik héél graag mee naar huis zou brengen...

Nars - Turkish Delight
Ik las ergens dat Kim Kardashian deze lipgloss regelmatig draagt. Euhm... hebben! Kim ziet er altijd fantastisch uit, dus die lipgloss wil ik ook wel eens uitproberen. 


Real Techniques kwasten

Ik heb zelf al twee kwasten van Real Techniques en zou er graag wat meer hebben. Het zijn namelijk de beste kwasten die ik ooit al gebruikt heb.


EOS lipbalm
Deze lippenbalsem wil ik al zo lang eens proberen. Ik ben er ontzettend benieuwd naar.


Rebecca Minkoff - Mini Mac
Dit tasje staat al eeuwen op mijn verlanglijstje. En een leuke cross-body tas vind ik persoonlijk altijd moeilijk te vinden, dus hopelijk kan ik er in Florida eentje scoren. Alleen jammer van de nogal hoge prijs. Op Zalando kost hij rond de 200 euro, in Amerika een klein beetje minder. Een afgeprijsd tasje vinden zou leuk zijn :)


Bath & Bodyworks kaarsen
Want... hmmm. Ik vind ze zo lekker ruiken! Ik kijk al uit om alle lente-geuren te ontdekken. 

Hebben jullie nog tips voor een reis naar Florida? Altijd welkom. Ik hoor ze graag :)


Liefs, Sarah


Geen opmerkingen