DayZeroProject - Ik dronk roze champagne en tequila


Eind vorig jaar schreef ik een blogpost over DayZeroProject. Ik maakte toen een lijstje met 50 doelen die ik dit jaar wil bereiken (of waar ik aan wil werken), en ondertussen heb ik er al drie waargemaakt; ik dronk roze champagne en tequila, en beantwoordde de 50 questions that will free your mind.


Roze champagne 


Ik wou al lang eens roze champagne drinken, gewoon om het eens te proeven eigenlijk. Ik ben totaal geen wijn, cava of champagne-drinker, maar als het roze is... tja, dan is het toch altijd net iets specialer eh ;) Bij onze hapjes op Nieuwjaarsdag dronk ik dus voor het eerst een glaasje roze champagne. Best een tegenvaller eigenlijk, want ook deze champagne lust ik niet. Haha. Maar ik heb het geprobeerd, dat is toch al iets :)

Tequila


Tequila. Ook dit wou ik eens proberen. Ik ken zoveel mensen die het er al over gehad hebben, vrienden die altijd tequila shotjes drinken als ze op stap gaan, en natuurlijk zie je het ook regelmatig voorbij komen in films en series. En voila. Er stond toevallig nog een fles tequila in onze kast dus ik heb me er maar meteen aan gewaagd. En... ieuw! Echt niet lekker. En ik heb er de hele avond hoofdpijn van gehad. Maar hey, ik heb het eens meegemaakt ;)

50 questions that will free your mind

De 50 questions that will free your mind heb ik in vijf delen beantwoord op mijn blog. Je kan ze hier lezen. Voel je vrij om ze zelf ook eens te beantwoorden :)

Liefs, Sarah


Geen opmerkingen