Ik blog 1 maand!

Ik blog vandaag exact 1 maand! Yaaaay :D 


Eigenlijk ben ik met mijn blog begonnen uit verveling. Ik had geen werk en zat mij thuis vaak te vervelen. Een blog leek mij nu eenmaal een leuke hobby. Ik schrijf graag en vandaar dat er ook automatisch elke dag een blog online kwam. Niet veel later kon ik echter beginnen te werken, maar het bloggen wou ik blijven doen. Ik had nu eenmaal de smaak te pakken... En voilà. Eén maand later en ik zet nog steeds elke dag een artikeltje online. Ik vind het echt ontzettend leuk om te doen. Ik schrijf dan ook over alle dingen ik zelf leuk vind. Reizen, films, series, make-up, dieren,... . En dat jullie kunnen meelezen maakt het natuurlijk NOG leuker. 

Aan een bepaald schema houd ik me niet meteen, maar zolang ik er nog zoveel plezier aan beleef plan ik mijn posts dagelijks in om 5u 's morgens. Op die manier kunnen jullie elke ochtend iets van mij lezen :) Zolang het nog gaat probeer ik het dagelijks bloggen ook vol te houden. Ik werk voltijds en zie mijn vriend enkel in het weekend, dus als ik tussendoor eventjes tijd heb probeer ik altijd een artikeltje te schrijven. Voorlopig lukt dat alleszins nog goed, dus no worries.

Moesten jullie nog tips, suggesties, vragen,... hebben, laat dan gerust een reactie achter. Altijd meer dan welkom!!! 

Alvast heel erg bedankt voor het bezoeken van mijn blog!!! Doet mij echt deugd :)

Liefs, Sarah

Geen opmerkingen